Répási József – tervező
Megbízható, pontos, ügyfélbarát tervezés.
Élelmiszeripar, vágóhíd, húsfeldolgozó, daraboló, vadfeldolgozó, ...
KEZDŐLAP               FONTOSABB MUNKÁIM               TÁMOGATÁS               LETÖLTÉSEK               KAPCSOLATOK
Húsfeldolgozó üzemek
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Húsfeldolgozó – 2015.

20,2 tonna/nap hentesáru előállítására alkalmas üzem.
Kb. fele-fele arányban darabolt frisshús és fagyasztott alapanyagok felhasználásával.
Korszerű szeletető és csomagoló üzemrésszel.

  bogdanyhus
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Pimi-2000 Kft. – Tata – 2014.

3...5 tonna/nap hentesáru előállítására alkalmas üzem, ahol kisebb mennyiségben darabolt hús előállításra is lehetőség lesz. Meglévő (hasonló funkciókat is tartalmazó) üzem átalakítása és bővítése. MTT-BAU Bt. generáltervezéséhez altervezői szolgáltatásként készített technológiai terv.

  szalamishop
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Hajdú Hús 2000 Kft. – Debrecen – 2014.

2...3 tonna/nap hentesáru előállítására alkalmas üzem, ami az előzetes elképzelések szerint tanüzemként is funkcionál majd.

  szalamishop
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Szalámishop Kft. – Szeged – 2013.

2,7 tonna/hét hentesáru előállítására alkalmas üzem, egy meglévő iparterületi épületrészben kialakítva.
Speciális érlelésű szárított töltelékes készítmények gyártására is.

  szalamishop
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

TEPI-MIX Kft. – Kalocsa – 2006.

1,5 tonna/nap alapanyga előkészítése során kitermelt étkezési szalonna hűtve kerül értékesítésre. A maradék zsiradékot (kb. 750 kg/nap) kiolvasztva, csomagolt zsírként és tepertőként értékesítik.

  tepimix
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Her-Csi-Hús Kft. – Hernád – 2005.

12 tonna/nap késztermék és 4 tonna/nap marinírozott csirkemell előállítására alkalmas húsfeldolgozó üzemrész.
A meglévő üzemrészek felhasználásával kialakított korszerű feldolgozó üzemrész, önálló marinírozó egységgel.
Az EU előírásoknak megfelelő kivitelben.
www.hercsihus.hu

  hercsi_feldolgozo
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Pásztor Hús Kft. – Eger – 2004.

20 tonna/nap kapacitású húsfeldolgozó üzem.
A saját (szomszédos) vágóhídon előállított félsertésből és marhanegyedekből darabolt és fagyasztott alapanyagból lényegében a teljes húsipari termékskála előállítására.
Kétszintes üzemépületben a szükséges gyártó és csomagoló rendszerekkel, az EU előírásoknak megfelelő kivitelben. (Sajnos egyenlőre félúton leállt a kivitelezés.)

  pasztor_feldolgozo
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Juhász-Hús Kft. – Bicske – 2003.

8 tonna/hét kapacitású szárazáru előállító üzem.
Hűtött, darabolt és fagyasztott alapanyagból előkészítés után darabolt-füstölt termékeket és parasztkolbászt állítanak elő.
A meglévő kisüzemi vágó-feldolgozó üzemet alakítottuk át teljes egészében feldolgozó üzemmé, hogy a szigorodó előírások mellet is biztosíthatók legyenek az EU előírások is.

  juhasz
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Mercurius Bt. – Csurgó – 2003.

2 tonna/nap kapacitású zsírolvasztó és füstöltszalonna előállító üzem.
Hűtött szalonna alapanyagból előkészítés után olvasztott zsírt, tepertőt és füstölt szalonnát állítanak elő.

  mercurius
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Bánfai és Társa Kft. – Pellérd – 2002.

15...20 tonna/hét kapacitású tepertőkrém előállító üzem.
Hűtött szalonna alapanyagból zsírolvasz-tással előállított tepertőből készítenek tepertőkrémet. A kiolvasztott zsír csomagolás után (ahogy a tepertőkrém és a tepertő is) kerül kiszállításra.

  banfai
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Aero-Meat Kft. - Kiskunfélegyháza - 2002.

10 tonna/hét kapacitású szalonnafeldolgo-zó üzem.
A zsírolvasztás mellett különleges pácolású göngyölt szalonna, pörc és tepertő előállítására. Hűtött alapanyag formázás utáni felhasználásával.

  aeromeat
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Imki-Food Kft. – Biharnagybajom – 2001.

2 tonna/nap kapacitású húsfeldolgozó üzem, a meglévő vágóhíd mellé építve és azzal összekapcsolva.
A feldolgozáshoz szükséges darabolóval. A szokásos termékféleségek előállítására. Zsírolvasztó lehetőséggel.
EU-s feltételeknek megfelelő kialakítással.
www.imki-food

  imkifood
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Nagy Károly – Enying – 1998.

5 tonna/nap kapacitású húsfeldolgozó üzem, integrált húsbolttal. Hűtött alapanyag (félsertés) üzemi darabolásával és fagyasztott alapanyag felhasználásával készülnek a (kizárólag hőkezelt) termékek.
Sajnos ez az üzem nem épült meg, de olyan sok munkát fektetünk a tervezésébe (Patócs Péter építésszel), hogy nem volt szívem kihagyni a listából.

  enying
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Zala-Hús – Zalaegerszeg – 1998.

60 tonna/nap kapacitású húsfeldolgozó üzemrész.
A Zala-Hús területén külön épületben kialakított, kétszintes húsfeldolgozó kétszintes, önálló üzemrész.
A meglévő csontozóból tervezett alapanyag ellátással. Teljes körű bemérő rendszerrel, gépteremmel és pácolóval, a kapcsolódó hőkezelő- füstölő kapacitással. Késztermék hűtőkkel, komplett csomagolóvonalakkal és komissiózóval.
Az ajánlat 3 változatban is elkészült (a képen a harmadik változat látható), sajnos az épület szerkezet megépítése után a beruházás megbicsaklott.

  zalahus
-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Öcsi-Hús Rt. – Mátészalka – 1998.

8...10 tonna/nap kapacitású húsfeldolgozó üzem. Hűtött alapanyag (félsertés és marhanegyed) üzemi darabolásával és fagyasztott alapanyag felhasználásával készülnek a termékek.
Eredetileg egy kisméretű feldolgozó működött itt, amit a szükséges átalakításokkal és bővítésekkel sikerült már ekkor EU-s üzemmé átalakítani.
www.ocsihus.hu

  ocsihus
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
Fontosabb munkáim
SERTÉSVÁGÓK